Barion Pixel
Akció!

Gastro Box

Original price was: 27 830 Ft.Current price is: 25 047 Ft.

A Gasztro Box megvásárlásával 10% kedvezménnyel kaphatja meg termékeinket.
A csomag tartalma 1 db LactoAdapt Stop 6 db-os és 1 db LactoAdapt (új formula) 15 db-os Speciális táplálkozási célú táplálékkiegészítő készítmények, illetve 1 db DogoDigestive® 30 db-os takarmánykiegészítő tabletta.

Harmónikus emésztés a DogoDigestive tablettával.DogoDigestive® hozzájárul a normál gyomor és bélműködéshez az emésztés folyamatának minden fázisának támogatásával. Az aktív összetevőinek köszönhetően, a DogoDigestive segít a normál emésztési folyamat helyreállításában.

11.610 Ft

 

LactoAdapt® Speciális táplálkozási célú táplálékkiegészítő készítmény kutyák és macskák számára (PARNUT). Ajánlott a bélflóra mikrobiális egyensúlyának fenntartására. Különösen indokolt olyan akut rendellenességek kezelésére, mint a csökkent bélfelszívódás vagy hasmenés és az ezt követő rehabilitáció során is elengedhetetlen.

 6.957 Ft

 

LactoAdapt® Stop Speciális táplálkozási célú táplálékkiegészítő készítmény kutyák és macskák számára (PARNUT).  Alkalmazása ajánlott akut bélrendszeri felszívódási zavarok csökkentésére, akut hasmenés kezelésére továbbá elengedhetetlen az ezt követő rehabilitáció során is.

 

 6480 Ft

Nyári Akció