Barion Pixel
Akció!

Fertilitás Box

Original price was: 38 650 Ft.Current price is: 34 785 Ft.

A csomag tartalma 1 db FertiAdapt® 60 db-os táplálékkiegészítő tabletta, 1 db Celervis Pet® paszta és 1 db MultiAdapt® 60 db-os táplálékkiegészítő tabletta.
A Fertilitás box csomag megvásárlásával 10% kedvezménnyel kaphatja meg termékeinket.

A MultiAdapt® egy olyan többfunkciós táplálékkiegészítő készítmény, amelyet az immunrendszer védelmére fejlesztettük ki, és főbb funkciói között az anyagcsere és az izmok regenerálódásának  támogatására szolgál. A napi táplálék kiegészítéseként segíti a bőr és a szőrzet kiváló kondíciójának fenntartását, valamint kielégíti a övekedésben lévő kölykök, vemhes, szoptatós vagy idős kutyák és macskák ásványi anyag igényét.

9.810 Ft

Takarmánykiegészítő paszta kutyáknak, nagyobb fizikális vagy pszichés terhelés vagy sport esetére.

A Celervis Pet® egy olyan takarmánykiegészítő paszta kutyák, amelyet kutyák számára fejlesztettünk ki nagyobb fizikális vagy pszichés terhelés esetére, mint pl.: kiállítás vagy sport. Kifejezetten olyan állatoknak készült, melyeknek azonnali és hatékonyan felhasználható energiára van szükségük.

4.365 Ft

A FertiAdapt® egy olyan speciális táplálkozási célú táplálékkiegészítő készítmény, amelyet kutyák és macskák számára fejlesztettünk ki a szaporodás biológiai folyamatának előkészítésére és segítésére. A terméket a fedeztetés előtti időszakban javalott adagolni, de a vemhesség alatt is jótékony hatással van mind a szukára, mind a babákra.

20.610 Ft