Barion Pixel

FertiAdapt®

A szaporodás biológiai folyamatát előkészítő és segítő Speciális táplálkozási célú táplálékkiegészítő készítmény kutyák és macskák számára. A készítmény mindkét nem számára javallott.

22 900 Ft

Speciális táplálkozási célú táplálékkiegészítő készítmény kutyák és macskák számára (PARNUT)

A szaporodás biológiai folyamatát előkészítő és segítő készítmény

JAVALLATOK:
A legújabb táplálékkiegészítő készítményt kutyák és macskák számára fejlesztették ki, a szaporodás biológiai folyamatának előkészítése és támogatása céljából. A készítmény mindkét nem számára javallott.
A PARNUT (Food for particular Nutritional Purposes) azaz ’speciális táplálkozási célú’ étrendkiegészítők kifejezés, azon “funkcionális élelmiszerekre” vonatkozik, amelyek széles skálájú és heterogén tápanyag csoportokat tartalmaznak, ezáltal kiemelkedően előnyös tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezen megjelölésű készítmények speciális egészségügyi hatást is kifejtenek, azon felül, hogy tápértékhez juttatják az állatot. A PARNUT készítmények vitaminban, ásványi anyagokban, bioaktív peptidekben és növényi kivonatokban gazdagok, minden olyan hasznos anyagot tartalmazzák ahhoz, hogy a kívánt hatást elősegítsék.
A FertiAdapt speciálisan az állatok szaporodásának támogatása céljából lett kifejlesztve, hogy a vemhesség előtt és közben is megfelelő tápanyaggal lássa el az állatot.

Összetétel:

hidrolizált állati fehérjék (baromfiból), dikalcium-foszfát, egyéb növények, algák és ezekből származó termékek: spirulina alga por, magnézium-sztearát, gyógynövények feldolgozásából származó termékek: fahéj por; friss gyümölcs és zöldség feldolgozásából származó termékek és melléktermékek: fagyasztva szárított dinnye gyümölcslé és pép.

Adalékanyagok:

aminosavak, sóik és analógjaik: L-arginin 408333 mg (előállítása: Corynebacterium glutamicum KCTC 10423BP által); vitaminok, pro-vitaminok és kémiailag jól meghatározott, hasonló hatású anyagok: L-karnitin L-tartarát 11666,7 mg, RRR-alfa-tokoferil-acetát10000 mg (ebből E-vitamin 13600 NE), A-vitamin 191666,66 NE, folsav 3333 mg; ízesítő anyagok: kurkuma (Curcuma Longa L.) kivonat 15000 mg, taurin 2400 mg; nyomelemvegyületek: cink-szulfát-heptahidrát 66000 mg (ebből Zn 14982 mg), szelenizált élesztő Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 inaktivált 10833,3 mg (ebből szelén 21,7 mg); sűrítőanyagok: mikrokristályos cellulóz, karboxi-metil-cellulóz-nátriumsó; csomósodásgátló szer: kicsapódott és szárított kovasav.

1,5 grammos tabletta alkotóelemeinek jellemzése
L – Arginin 612,5 mg
L – Carnitin-tartarát 17,5 mg
Taurin 9 mg
Cink 22,5 mg
Szelén 32,5 mcg
E Vitamin 20,4 NE
A Vitamin 287,5 NE
Kurkuma kivonat 22,5 mg
Fahéj por 11 mg
Spirulina Alga (spirulina maxima) 50 mg
Fagyasztva szárított dinnyelé és pép 10 mg
1,5 grammos tabletta
Kutyáknak és macskáknak 0 – 5 kg testsúllyal napi 1/4 tabletta
Kutyáknak és macskáknak 5 – 15 kg testsúllyal napi 1/2 tabletta
Kutyáknak 15 – 35 kg testsúllyal napi 3/4 tabletta
Kutyáknak 35 kg testsúly felett napi 1 tabletta

Javasolt alkalmazása:
Nőstény – Az utolsó vemhességtől szedhető a következő bizonyított vemhességig
Hím – Fedeztetési időszakban folyamatosan

Csomagolás:
60 db tabletta, 1 db tabletta 1,5 g

Alkalmazási javaslat:
Adagolási javaslat szerinti mennyiség közvetlenül adható szájon át az állatnak, vagy táppal együtt. Használat előtt konzultáljon állatorvossal.