Barion Pixel

DogoStop Spray®

Bőrvédő és tisztító hatással bíró szőr és bőrvédő készítmény. 

A DogoStop spray az állati szőrre kifejlesztett, tisztító, hidratáló és bőrvédő hatású készítmény. Illóolaj tartalmának köszönhetően kellemes illatot kölcsönöz az állat bundájának és bőrének. Az illat egyúttal védi is a szőrt, hiszen az illóolajok távol tartjak a nemkívánatos rovarokat.

Kizárólag külső használatra.

Elérhető kiszerelések:

  • 50 ml
  • 150 ml
  • 500 ml utántöltő

12 300 Ft30 400 Ft

víz, parfüm, poliszorbáz 80, Peg 40 Hidrogénezett ricinusolaj, Melia Azadirachta (imafüzérfa) magolaj, Pelargonium Graveolens (geránium) szárlevél olaj, fenoxietanol, benzoesav, dehidro-ecetsav, etilhexil-glicerin, citrál, citronellol, limonén, eugenol, geraniol, linalool.

Neem magolaj (Melia Azadirachta)

A Melia Azadirachta magolaj hidratálja, puhítja és regenerálja a bőrt és a szőrzetet egyaránt, valamint nyugtató hatása mellett fertőtlenítőként is funkcionál, ezért biztonsággal alkalmazható a gyakoribb bőrgyógyászati ​​betegségek ellen.

A Melia Azadirachta egy Indiában őshonos fa, amely az indiai szubkontinensen és Délkelet-Ázsiában található. A Neem jótékony tulajdonságait igazoló kutatások tükrében nemzetközi tudományos szervezetek a Melia Azadirachta fát azon tíz növény között tartják számon, amelyek esszenciálisak a bolygó ökológiailag fenntartható fejlődéséhez és az egészséges élethez. A Neem magjából préselt olaj, a növényből nyert legjelentősebb anyaga, hiszen nemcsak a kozmetikai iparban használják, de a világ minden táján széles körben ismert, mint a rovarriasztó termékek fontos összetevője, hiszen igen hatékony biológiai rovarírtó hatású.

Geránium szárazlevél olaj (Pelargonium Graveolens oil)

A Pelargonium Graveolens olaj tonizáló, tisztító hatású anyag, amely összehúzó és fertőtlenítő hatásával elősegíti a sebgyógyulást. Erős illatának köszönhetően távol tartja, az olyan nemkívánatos rovarokat, mint például a szúnyog.

Citrál: A citrál erős citromillatával fokozza a többi illóolaj hatását. Szagtalanító hatással is bír.

Limonén: A természetben a citrusfélék héjában található. Fertőtlenítő és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. A geránium olajhoz hasonlóan intenzív citrusos illatával hozzájárúl a rovarok távoltartásához. 

Citronellol (Citronella): Fertőtlenítő és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik.

Eugenolo (szegfűszegből): Fertőtlenítő hatással bír és csillapítja a bőrpírt.

Linalool: A linalool számos illóolaj természetes összetevője. Különösen a levendula, babérlevél, bergamott illóolajaiban található. Nyugtató hatású, amely kipirosodás esetén segít megelőzni, hogy az állat vakarni kezdje magát.

Használat előtt rázza fel. A készítményt permetezze egyenletesen az állat bundájára, és enyhén masszírozza bele. A termék hatása akár több órán keresztül is kitart. Amennyiben az állat szabadban tartott, ajánlott a készítmény napi alkalmazás, különösen a nyári hónapokban.

Figyelmeztetések:

Pelargonium graveolens (geránium) szárlevél olajat, alfa-pinént, eukaliptuszt tartalmaz: Allergiás reakciót válthat ki.

Kerülje a szembe jutást. Tartsa távol gyermekektől. Az összetevőkre való érzékenység, vagy allergiás reakció esetén ne használja a készítményt.  

Tárolás: Tárolja a palackot hűvös, száraz helyen, hőtől és fénytől védve.

Felbontás után 12 hónapon belül felhasználandó

GYIK – Gyakori kérdések

Naponta hányszor szükséges megismételni az állat szőrének DogoSTOP-al való permetezését?

A készítményt minden kirándulás előtt ajánlott használni, különös figyelmet fordítva a mancsokra és az alhasra, ha a kutya a szabadban tartózkodik a nap folyamán, ismételje meg a permetezést reggel és este.

Szükséges megismételni a készítmény használatát, ha az állat bundája vizes lesz?

Igen, a megfelelő védelem érdekében permetezze be újra az állat bundáját a spray-vel, különösen a legmelegebb évszakban javasoljuk a védőszer ismételt használatát. Ha a kutya bundája teljesen átázik, ajánlatos megvárni, amíg a szőre megszáradt, majd csak ezután permetezze be újra az kutyát.

Okozhat sérülést vagy irritációt a DogoSTOP spray?

Egyáltalán nem, a termék használata teljesen biztonságos, mivel természetes anyagokat tartalmaz. Használata naponta többször is megismételhető. Azonban azt nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy ha nincs is ellenjavallat, az állatok egyéni érzékenységét – mint minden terméknél – a DogoSpray használatánál is figyelembe kell venni, és amennyiben az állat vakarózni kezd, azonnal abba kell hagyni a permet használatát.