Barion Pixel

DogoMilk®

DogoMilk szamársampon a gazdik és kedvenceik részére kifejlesztett bőr- és szőrtisztító mosószer. Hatékonyan tisztít, ápolja a bőrt ugyanakkor pH értékének köszönhetően az emberi bőrnek is megfelelő.

5 930 Ft

Szamár tej sampon kutyák, macskák és gazdik részére

DogoMilk szamársampon a gazdik és kedvenceik részére kifejlesztett bőr- és szőrtisztító mosószer. Hatékonyan tisztít, ápolja a bőrt ugyanakkor pH értékének köszönhetően az emberi bőrnek is megfelelő. Ez a kettőség, egyik fontos összetevőjének köszönhető, ez a szamártejet, amelyet az ősi időkből ismertek, mint kiváló bőrpuhító és tápláló gyógyír. Különleges összetételének köszönhetően ideális a bőr természetes ápolására, mind az ember, mind az állatok számára. Vitamin tartalmának köszönhetően (különösen A, B, C, D és E vitamint) hozzájárul az egészséges bőrhöz. Az A-vitamin segíti a bőr regenerációs folyamatait és a C-vitamin tartalma pedig megakadályozza a bőr öregedését. Antioxidáns hatása elősegíti a bőr fiziológiai működésének fenntartását. A benne lévő fehérjék, például a lizozim és a laktoferrin antibakteriális és antivirális tulajdonságokkal rendelkező anyagok. Az ásványi anyag tartalmának köszönhetően, mely főleg magnézium, kálium, kalcium és foszfor, megóvja a bőrt a környezet káros hatásaitól. Többszörösen telítettlen zsírsavak, különösen az omega 3 és az omega 6 segítik a bőr rugalmasságát és hidratáltságát. A benne lévő aminosavak megakadályozzák a sejtek öregedését. Ezen tulajdonságok mellett a készítményt érzékenyebb bőrtípusra is ajánljuk, mind a kisállatok mind a tulajdonos számára, használatával megelőzhető vagy csökkenthető a már kialakult bőrpír, antioxidáns, bőrpuhító és bőrnyugtató tulajdonságainak köszönhetően.

Összetevők: víz, glicerin, nátrium-lauroil-szarkozinát, nátrium-lauril-szulfát, nátrium-kocet-szulfát, magnézium-lauret-szulfát, kokamidopropil-betain, MIPA-laureth-szulfát, laureth-3, lauret-7-citrát, nátrium-kókusz-acetát, lauril-glükóz, Nátrium-kokoil-glutamát, Nátrium-lauril-glükóz-karboxilát, Fenoxi-etanol, PEG-7 gliceril-kakaósav, Kókusz-glükozid, Gliceril-oleát, Nátrium cocoyl hidrolizált búzafehérje, Decil-glükozid, Parfüm, Panax ginseng gyökér kivonat, csalánlevél (urtica dioica) levél kivonat, Etil-exil-glicerin, Nátrium-klorid, Szamártej, citromsav.

Műanyag flakon, 150 ml

Használati utasítás: Testméretnek megfelelő mennyiséget hígítson fel vízzel és mossa meg a kívánt testrészt vagy a teljes testfelületet.

Koncentrált sampon, amelyet használat előtt fel kell hígítani.

Figyelmeztetések: Külsőleg alkalmazandó. Ne használja a leírt összetevőkre való érzékenység esetén. Csak állatgyógyászati használatra. Gyermekektől távol tartandó.