Barion Pixel

DogoDrops® (már rendelhető)

DogoDrops, egy természetes alapanyagokból készült szemkörnyékápoló csepp, amely megnyugtatja és hidratálja a helyi bőrfelületet. A készítményt kifejezetten az érzékeny vagy irritált szem okozta kellemetlenségek enyhítésére fejlesztettük ki.
A nyugtató csepp a szemkörnyék tisztítására és ápolására szolgál, hiszen hamamelisz, kamilla és körömvirág növényi kivonatának köszönhetően a Dogo cseppek képesek puhítani és megnyugtatni a bőrt, tisztán és hidratáltan tartani a szem körülötti területet.

19 650 Ft

DogoDrops – A szemkörnyék tisztítására és hidratálása szolgáló nyugtató csepp. Hamamelisz, kamilla és körömvirág növényi kivonatának köszönhetően a Dogo csepp puhítja, és megnyugtatja a bőrt, emellett tisztító hatású is. Ez a védő formula hidratálja a szem kontúrvonala körüli bőrt, továbbá enyhíti a viszketés, kipirosodás okozta kellemetlenségeket ezáltal megelőzi a bőr hidrolipid védőréteg sérülését.

A DogoDrops természetes alapanyagokból készült cseppje segít a szem váladék gyengéd és higiénikus eltávolításában.

Összetétel:

Víz, Propilén-glikol, Glicerin, Orvosi körömvirágkivonat, Kamilla virágkivonat, Nagylevelű csodamogyoró levél kivonat, benzalkónium-klorid

Bővebben a termék összetevőiről:

Orvosi Székfű (Matricaria chamomilla)

Az Orvosi Székfű – közismertebb nevén német kamilla – virágjának kivonata tartalmazza a virág összes vízben oldódó aktív hatóanyagát. Ezek az illóolajak, aromaanyagok (bisabololban (alfa-bisabolol), flavonokban, chamazulénben és kumarinban gazdag), flavonoidok, poliszacharidok, szeszkviterpén laktonok számos pozitív tulajdonsággal ruházzák fel a készítményt, így az jótékonyan hatással van a bőrre.

A kamilla közismerten nyugtató, gyulladáscsökkentő, gyógyító hatású növény, ami által tökéletes kozmetikai összetevője olyan vizes alapú készítményeknek, mint például gélek, szérumok, sminklemosók, krémek és nyugtató hatású maszkok.

Nagylevelű Csodamogyoró (Hamamelis Virginiana)

A csodamogyoró kivonat az Észak-Amerikában őshonos Hamamelis Virginiana növény leveleinek gőzlepárlásával nyert készítmény, amelyet összehúzó és érösszehúzó tulajdonságai miatt hagyományosan keringési zavarok kezelésére használnak.

Az amerikai gyarmatosítók által Boszorkánymogyoróra (ezt az amerikaiak és az angolok még ma is használják) átkeresztelt növény a legtöbb aktív összetevőjét a kéregbe és a levelekbe koncentrálja, amelyek a cserje fitoterápiában leginkább használt részei.

A boszorkánymogyoró levelei különösen nagy koncentrációban tartalmaznak tanninokat, flavonoidokat, gallusavat és nyálkaanyagot, amelyek fontos összehúzó, nyugtató és duzzanatot gátló tulajdonságokkal ruházzák fel a növényt.

Körömvirág (Calendula Officinalis)

A körömvirág kivonat a Calendula Officinalis virágjaiból nyert készítmény, amely a fitoterápiában nyugtató és bőrpuhító hatásáról jól ismert dísznövény.

A kivonatban koncentráltan megtalálható a virágok összes vízben oldódó összetevője, ami kiváló gyógyírt jelent a bőrpír, égési sérülések és irritáció kezelésére.

A jótékony hatásai elsősorban a körömvirágban található fitokomplexnek tulajdoníthatók, amely polifenolokban, karotinoidokban, flavonoidokban, likopinban és olyan illóolajokban gazdag, amelyek 45 hatóanyagot tartalmaznak.

Ezeknek az összetevőknek, különösen a karotinoidoknak köszönhetően a körömvirág kiválóan hidratálja, puhítja és nyugtatja az irritált, kipirosodott bőrt.

Alkalmazási javaslat:

Tegyen kis mennyiséget a termékből egy gézlapra és finoman törölje meg a szem környékét.

Figyelmeztetések:

A termék kizárólag külsőleg alkalmazható. Ne használja a leírt összetevőkre való allergia esetén.

Tárolás: Tárolja a palackot hűvös, száraz helyen, hőtől és fénytől védve.

Óvintézkedések:

A termék hosszútávon ártalmas a vízi élővilágra. Kérjük, az üres palackot helyezze szelektív hulladékgyűjtő edénybe. Tartsa távol gyermekektől.

Kiszerelés: 50 ml (nettó súly)

GYIK – Gyakori kérdések

How to correctly use DogoDrops?
Dogodrops drops can be used directly on the eye area of the animal, thanks to the aid of the spout with a practical dropper. Alternatively, with the help of gauze, soaking it in the product and gently dabbing, in order to easily remove mucus and encrustations from the animal’s skin.
Can DogoDrops be used on puppies?
Yes, the product is also suitable for puppies and cats thanks to its particularly delicate, soothing and moisturizing formulation and the use of plant extracts.
Is the product safe for my pet?
Yes, the product is safe and effective. DogoDrops concentrates in its protective formulation a series of plant extracts: Hamamelis, Chamomile and Calendula, particularly useful in case of itching, redness or alteration of the hydrolipidic film of the skin.