Barion Pixel

Rólunk

A Dogoteka állatgyógyászati vonala két kutató cég egyesüléséből, tudományos tapasztalataik és eredményeik megosztásával született.

A Dogoteka, eredetileg egy fiatal családi vállalkozás volt, amely a tulajdonosok több, mint negyven éves tenyésztési és állatgyógyászati tapasztalataira épül. Az állatok iránti szeretet és odaadás, arra ösztönözte a családot, hogy természetes de hatékony fejlesztésekkel, készítményekkel támogassák a sok kis kedvenc hosszú és egészséges életét.

A DDfarma egy dinamikusan fejlődő gyógyszerészeti vállalat, amely több, mint 30 éves tapasztalattal a háta mögött, szüntelenül arra törekszik, hogy olyan innovatív termékeket állítsanak elő, amelyek más kultúrákban alkalmazott gyógynövények hatásait, tulajdonságait ötvözik, továbbá ezek együttes hatását tanulmányozza és gyógyító hatásait érvényesíti. A cég minőségi követelményrendszere az UNI EN ISO 9001:2008 és az UNI CEI EN ISO 13485:2012 szabványain alapszik, ezzel garantálva a gyártási folyamatok szigorú ellenőrzését.

A DDfarma és a Dogoteka tudásuk és legfrissebb tudományos felfedezéseik eredményeként megalkották ezen speciális vonalat. Minőségi gyógyászati termékeket kínál kedvenceinknek, amelyekben sok éves tapasztalatuk egyesül, a titrált és szabványosított természetes származékok aktív összetevőinek kutatásával. A Dogoteka termékei innovatív gyógyszerészeti technikákkal készülték, hasonlóan ellenőrzött szabványok alapján, mint amelyek a humán gyógyszerfejlesztésre is vonatkoznak.